About

Juniper and Bliss hanteert hoge kwaliteitscriteria voor uw welzijn : wij geloven in de helende kracht van de planten, de pracht van de natuur en de kwaliteit van zorgzaam afgewerkte producten.
Voor ons bedlinnen en huistextiel gebruiken we uitsluitend GOTS gecertificeerde vezels van biologisch geteelde gewassen, natuurlijke plantaardige pigmenten en ambachtelijke productiemethodes. Niet enkel de puurheid van de grondstoffen, maar ook de sociale integriteit van het productieproces garanderen onberispelijke items.

Ons label staat voor het concept van het “totaalproduct” door te kiezen voor duurzame productietechnieken op mensenmaat, het gebruik van chemische producten te vermijden, afval te beperken, te streven naar nul emissie en minimaal milieubelastend te zijn.
Wij werken rechtstreeks met kleine Schotse spinnerijen, ambachtelijke coöperatieven en familiebedrijven in India en steunen de tradities en het vernuft van talloze ambachtslui.
Onze partners delen onze “Fairtrade” waarden en werken conform de sociale criteria van de Internationale Arbeidsorganisatie. Beschermde werkplaatsen in België nemen de productie voor hun rekening.